Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di pomodori maturi, senza pelle e semi, a pezzi
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo
- 300 g di peperoni gialli, spellati, metà falde e metà a pezzi (1 cm)
- 200 g di cetrioli sbucciati, metà a pezzi e metà a cubetti (1 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 5 - 10 gocce di Tabasco (a piacere)
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 100 g di cipollotti a rondelle
- 16 mozzarelline ciliegine
- 12 fette di pane casereccio tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1381 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 28.2 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 godz. 10 min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 dk
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1h 10min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Gazpacho
15 dk
Zuppa di avocado e pomodoro
40 min
Vichyssoise
6h
Mousse al mango
20 min
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1h