Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di farina integrale
- 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
- 5 g di sale
- 50 g di olio di semi di girasole
- 70 g di acqua
Crema di cannellini e noci
- 30 g di gherigli di noci
- 40 g di cipolla bianca a pezzi
- 4 foglie di radicchio a listarelle
- 1 cucchiaino di paprika piccante (optioneel)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 480 g di fagioli cannellini in scatola, scolati
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- gherigli di noci frantumati q.b.
- 2 foglie di radicchio a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1531 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 20.7 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus di fagioli e yogurt
15 dk
Hummus di barbabietola (vegan)
15 dk
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55 min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1 godz. 30 min
Torta di farro al cacao e pere (vegan)
1h
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50 min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 godz.
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 min
Torta al cioccolato e ceci
50 min
Hummus di barbabietole
25 min
Salsa melanzane e mandorle
25 min
Polpette di fagioli e rosmarino
20 min