![Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan) Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/459399DA-58BF-4A68-B16C-D609E2274FB0/Derivates/86C0A9DA-21E8-49D4-874B-719354823EB1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
- 20 g di pinoli sgusciati
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- 30 g di uvetta
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 200 g di semi di sorgo, sciacquati (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bevanda di miglio
40 Min
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50 Min
Insalata di quinoa e lenticchie
35 min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 Min
Mattonelle di miglio in salsa
45 Min
Quinoa alla caprese
30 min
Biscotti con i semi (vegan)
2h 40min
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55 Min
Quinoa con verdure e frittata al vapore (senza glutine)
55 Min
Grano saraceno, pomodori secchi e tonno
25 Min
Grano saraceno con pomodorini e basilico
30 min
Maionese (vegan)
10 min