Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di pane raffermo a pezzi (1-2 cm)
- 20 g di semi di sesamo neri
- 1 cucchiaio di curry in polvere
- 40 g di farina di mais
- 1 - 2 pizzichi di paprika dolce
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
-
50
g di fecola di patate
of 50 g di amido di mais (maizena) - 100 g di acqua fredda
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 250 g di tempeh in due fette
- 30 g di olio extravergine di oliva + per friggere
- 30 g di scalogno
- 5 g di zenzero, radice fresca, pelata
- 300 g di finocchio a fette sottili
- 150 g di acqua
- 4 - 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4037 kJ / 965 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 80.2 g
- Vetten
- 58.2 g
- Vezels
- 11.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35 Min
Tofu al cartoccio con verdure
40min
Formaggio vegano
6 Std. 40 Min
Tofu in crosta di sesamo
20 min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40min
Ragù di tempeh
30min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Burger veg di soia
3h 20min
Spezzatino di seitan con patate e carote
1h 20 min
Ragù alla soia (vegan)
40min