Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di zucchero di canna
- 40 g di salsa di soia + q.b.
- 40 g di olio di germe di mais
- 10 g di radice fresca di zenzero a fettine
- 200 g di porro a rondelle (circa 0.5 cm)
- 100 g di cavolo verza a listarelle sottili
- 25 g di funghi shiitake secchi, ammollati in acqua come indicato sulla confezione
- 100 g di carote, pelate e a listarelle sottili
- 800 g di acqua
- 200 g di tofu a cubetti (2-3 cm)
- 50 g di germogli di soia freschi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 14.7 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus di barbabietola (vegan)
15min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1h 30min
Insalata di quinoa e tofu
55min
Tofu in crosta di sesamo
20 min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Zuppa di miso con verdure
30min
Noodle di soba con tofu
35 Min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Chili di tofu (vegan)
1h
Lenticchie all'indiana
35 Min
Chili di seitan (vegan)
30min
Zuppa di miso con soba
55min