Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di barbabietole cotte a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno in quarti
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di orzo perlato
- 80 g di vino bianco secco
- 900 g di brodo vegetale
- 125 g di stracchino a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2008 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 Min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1 Std.
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1 Std.
Orzotto con ceci e verdure
30 Min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35 Min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30 Min
Risotto fiorito alla rapa rosa e noci con quenelle di ricotta ed erbe aromatiche
40 Min
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30 Min
Minestra di orzo con zucca e peperoni
35 Min
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50 Min
Orzotto al radicchio rosso
40 Min