Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di cicoria a tocchetti
- 230 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 180 g di carote, pelate a rondelle (0.5 cm)
- 550 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 80 g di grano saraceno
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 916 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1h
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1h
Zuppa di quinoa
35 Min
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1 godz. 5 min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35 Min
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Zuppa al profumo di curcuma
1h
Zuppa di ceci e cicoria
1h