Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di mandorle pelate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 500 g di cavoletti di Bruxelles (se grandi tagliati a metà)
- 500 g di polpa di zucca a pezzi (3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 581 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 5.4 g
Alternatieve recepten
Insalata di sedano rapa e mele
10 dk
Cavolo rosso stufato
45 min
Strudel verza e porri (vegan)
2 godz.
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 min
Insalata di barbabietole e lenticchie
30 dk
Insalata tiepida di bulgur e zucca
50 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40 min
Broccoli in salsa di ceci
40 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Porri in agrodolce al Varoma
30 dk
Contorno di verza
35 min