Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura16-18 minuti)
- 300 g di agretti puliti, tagliati a pezzi
- 50 g di vino bianco
- 820 g di acqua
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- ½ - 1 cucchiaino sale + q.b.
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1687 kJ / 403.2 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 353.6 mg
Alternatieve recepten
Risotto pere e Castelmagno
35 Min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35 Min
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40 Min
Risotto agli asparagi
30 Min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35 Min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35 Min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40 Min
Risotto cavoletti di Bruxelles e pancetta
40 Min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 Min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 Min
Risotto asparagi e zafferano
35 Min
Risotto mele e radicchio rosso
40 Min