Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olio alla salvia
- 25 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 60 g di olio extravergine di oliva
Minestra di cavoletti
- 100 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 550 g di acqua
- 500 g di cavoletti di Bruxelles, puliti
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di sale - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- crostini di pane tostato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1201.8 kJ / 287.2 kcal
- Eiwitten
- 293.5 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di broccoli e porri
45 min
Vellutata di coste
35 min
Minestra di verze e patate
1 godz.
Vellutata di cavolfiore
50 min
Crema di broccoli con mandorle (senza lattosio)
35 min
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55 min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 min
Vellutata di verza al vino bianco
50 min
Purè di cavolfiore (vegan)
40 min
Purè di cavolfiore profumato al tartufo
25 min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1 godz.
Melanzane piccanti e lenticchie
30 min