Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 1 - 2 filetti di acciuga sott'olio (optioneel)
- 250 g di cimette di broccoli, a pezzi
- 375 g di acqua
- 4 di filetti di trota con la pelle (150 g ciascuno)
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di panna acida
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1414 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 834 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 Min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 Min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Filetti di salmone con grano saraceno e asparagi
40 Min
Coda di rospo con verdure
40 Min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1 Std.
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 Min