Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cavolo riccio, a pezzi
- 120 g di gherigli di noci + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta integrale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3326.3 kJ / 795 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 52.5 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 228.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta verze e pancetta
40min
Cous cous con uova strapazzate e fave
35 Min
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35 Min
Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)
3h
Bicchierini di avena alla zucca
2h 20min
Burger vegetale alla barbabietola
3h 25 min.
Lasagna vegetariana
2h
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino
40min
Cotoletta di cavolfiore con purea di fagioli
30min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30 min