Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 110 g di farina di ceci
- 110 g di farina di grano saraceno + q.b.
- 65 g di olio di semi di girasole
- 80 g di acqua
- 5 g di sale
- 5 g di bicarbonato di sodio
Ripieno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di melanzane a dadini (2x3 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 2 uova
- 125 g di passata di pomodoro
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di mozzarella, ben scolata e tagliata a dadini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1853 kJ / 442.8 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 896.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Torta salata svuotafrigo
2h
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2h 30 min
Sformato vegetale
1h
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 Std. 30 Min
Lasagne di verza
2h 30 min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Torta salata radicchio e salsiccia
1 Std. 15 Min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10 phút
Torta salata radicchio e robiola
2h 30 min