Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di farina di ceci
- 30 g di farina di mais
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- ½ cucchiaino di aceto di vino bianco
- 100 g di acqua
- ½ - 1 di cucchiaino di sale
- 100 g di cipolla rossa, in quarti
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 250 - 300 g di patate, pelate e a fette (3-4 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 777 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 507.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger di ceci e verdure
40 Min
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45min
Frittata di ceci e verdure (senza uova)
45min
Contorno di patate americane speziate
45min
Farinata al rosmarino
1 Std. 30 Min
Cheese naan (vegan)
2h 30 min
Sformato vegetale
1ωρ.
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1ωρ.
Polpette di verdure con salsa allo yogurt (senza glutine)
1ωρ.
Schiacciata di grano saraceno con verdure e Gorgonzola (senza glutine)
1ωρ.
Chips mais e lenticchie
35min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1 Std. 30 Min