Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di farina di ceci
- 30 g di farina di mais
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- ½ cucchiaino di aceto di vino bianco
- 100 g di acqua
- ½ - 1 di cucchiaino di sale
- 100 g di cipolla rossa, in quarti
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 250 - 300 g di patate, pelate e a fette (3-4 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 777 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 507.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spanakopita
1h
Burger di quinoa e verdure
25 min
Farinata al rosmarino
1sa 30 dk
Polpettone vegetariano con contorno di verdure; cheesecake ai lamponi
1sa 30 dk
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2 godz. 20 min
Tofu di lenticchie rosse
8h 30min
Frittata di ceci e verdure (senza uova)
45 min
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40 min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1sa 30 dk
Bowl con falafel e verdure
30 min
Sformato vegetale
1h
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35 min