Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di cipolle a pezzi
- 30 g di arachidi pelate al naturale
- 1 peperoncino rosso, lungo, privato dei semi e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco
- 450 g di acqua
- 500 g di melanzane a cubetti (1-2 cm)
-
100
g di fagiolini verdi freschi, puliti e a metà
of 100 g di fagiolini surgelati - 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 150 g di latte di cocco
- 30 g di pasta di curry giallo
- 20 g di sciroppo di agave
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 250 g di ceci in scatola, sciacquati e ben scolati
- 100 g di funghi champignon a fette
- coriandolo fresco, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1753.5 kJ / 419.1 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 811.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feta croccante con insalata di cavolo rosso e mela
30min
Cavolfiore tikka masala
30min
Insalata di ceci con salsa alle arachidi (vegan)
40 Min
Ramen coreano con tofu
50min
Funghi ripieni di quinoa con verdure saporite
45min
Patate dolci e chili di fagioli neri
40 Min
Paté di lenticchie rosse al curry
4h 10min
Insalata di quinoa e tofu
55min
Insalata di barbabietole e lenticchie
30min
Zucca al curry
45min
Vermicelli saltati con verdure miste
40 Min
Zuppa di miso con verdure
30min