Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di riso a chicco tondo, japonica
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di cipollotto, parte bianca e verde, a fette
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di prosciutto cotto, a dadini (2 cm)
- 150 g di cavolo cinese Pak choi, a pezzi (3 cm)
- 360 g di acqua
- 10 g di vino di riso Shaoxing
- 5 g di aceto di riso
- 20 g di salsa di soia chiara
- 5 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2049.8 kJ / 489.9 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 71.9 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1817.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry di verdure
1 Std.
Polenta con ragù di funghi
45 min
Dahl di zucca
30 min
Curry di zucca
30 min
Mini pavlove con arance
1h 50min
Insalata di barbabietola con rafano
10 Min
Dal makhani
Geen beoordelingen
Verdure asiatiche in agrodolce
Geen beoordelingen
Curry di zucca con pollo
45 min
Cozze al vapore con porri e latte di cocco
45 min
Ombrina al vapore, verdure e riso pilaf
45 min
Salse 4 in 1 per fondue chinoise
Geen beoordelingen