Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto di noci
- 100 g di rucola fresca, lavata
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 70 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di gherigli di noci
- 30 g di foglie di basilico fresche, lavate
Cavolfiore
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 cucchiaio di origano secco
- 1 cavolfiore intero, pulito dalle foglie
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1159.8 kJ / 277.2 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 342.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso in cagnone
45min
Gazpacho ai 3 pomodori
20 Min
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1h 30min
Curry di ceci (vegan)
1h
Frittelle di cavolo nero
30min
Contorno di cavolfiore al forno
30min
Contorno di patate americane speziate
45min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1h
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 Min
Insalata di cetriolo alla tailandese
15 Min
Insalata di finocchi e mela
20 Min