Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di pane raffermo a pezzi
- 200 g di acqua
- 1 cetriolo, pelato e a pezzi
- 400 g di pomodori maturi a pezzi
- ½ cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per servire
- 1 cucchiaino di aceto bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 5 foglie di basilico fresco + q.b. per servire
- 200 g di Feta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1627.5 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 977.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 Std. 30 Min
Insalata veloce di broccoli e mele
10 min
Feta croccante con insalata di cavolo rosso e mela
30 Min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 Min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 Min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1 Std.
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 Std. 10 Min
Gazpacho
15min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 min
Olio aromatizzato ai pomodori secchi, rosmarino e timo
15min
Panzanella con mandorle e acciughe
2 godz. 30 min
Pappa al pomodoro
35 Min