Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 200 g di farina tipo 00 (12% di contenuto proteico) + q.b.
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di verdure miste (ed. porri, cipolle, carote, zucchine, cavoli,...) a pezzi (vedere consigli)
- burro q.b.
- 80 g di Gruviera a pezzi (vedere varianti)
- 2 uova
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
-
3 - 4
rametti di timo fresco, le foglioline (vedere varianti)
of ½ cucchiaino di timo secco
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1670 kJ / 399.1 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 625.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata piselli e primo sale
2 godz. 15 min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1sa 30 dk
Torta salata agli spinaci
1sa 30 dk
Strüdel salato di zucca e ricotta
2sa
Torta salata porri e bietole
1sa 30 dk
Clafoutis fiori di zucca e salmone
45 min
Torta salata bietole e uova
2sa
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1sa 30 dk
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Quiche broccoli e pesto
1h 10 min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10 min