Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 150 g di pane, preferibilmente raffermo, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 avocado (1 a pezzi e 1 a fette)
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 3 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 800 g di filetti di pesce bianco, senza pelle, a pezzi
- 1 limone, a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1187 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 25.2 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 464.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette in bianco con purè di castagne
1 Std. 20 Min
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle
45min
Frolla alla quinoa segnaposto stella
1h 30min
Cous cous con moscardini e olive
1h
Menù: Polpette di pesce spada con patate vastase; gelo di arancia
1h
Baccalà alla mediterranea
1h 30min
Filetto di manzo con peperonata
40min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Pasticcio di pesce e patate
1 Std. 10 Min
Vol-au-vent con crema di lenticchie e asparagi
3óra
Seppie in zimino
40min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1h