Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pane a pezzi
- 20 g di anacardi tostati, non salati
- 1 cucchiaino di origano secco
- 100 g di formaggio vegano
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di cipolle a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 900 g di bulbi di finocchio a fettine (circa 7 mm)
- 600 g di pomodoro in scatola
- 10 foglie di basilico fresco + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 - 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 5669.3 kJ / 1355 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 155 g
- Vetten
- 79 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 46 g
- Natrium
- 4356 mg
Alternatieve recepten
Finocchi alla valdostana
40 Min
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min
Zucca Acorn gratinata
2 Std.
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45 min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1 godz. 25 min
Parmigiana di cavolfiori
1 Std.
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1 Std. 30 Min
Lasagne primaverili (senza glutine)
3h 15min
Mini quiche alle patate, radicchio e carciofi (vegan)
1 Std. 30 Min
Rosti di patate con hummus di fave
2 Std.
Riso in torta verde
1 Std. 30 Min
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min