Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di bieta verde a costa argentata
- 15 g di mandorle pelate
- 1000 g di acqua
- 80 g di lenticchie rosse, secche
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di sciroppo di acero
- 2 cucchiai di aceto di mele
- 3 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- 4 cucchiaini di olio extravergine di oliva
- 200 g di polpa di papaya a dadini (1 cm)
- 2 cipollotti a rondelle
- 50 g di Feta sbriciolata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1650 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1 Std. 15 Min
Insalata di quinoa e tofu
55min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1 Std. 15 Min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45 Min
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1 Std. 20 Min
Riso basmati, fave e piselli (TM6)
40 Min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 Std. 10 Min
Vellutata di bietole con quinoa e fagioli neri
1 Std.
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 Min
Broccoli in salsa di ceci
40 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 Min