![Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A99559A8-4D6B-4816-BE8D-5184909E26C4/Derivates/3a75ff67-e24d-4223-a37c-a8898aeb8ed5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di bieta verde a costa argentata
- 15 g di mandorle pelate
- 1000 g di acqua
- 80 g di lenticchie rosse, secche
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di sciroppo di acero
- 2 cucchiai di aceto di mele
- 3 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- 4 cucchiaini di olio extravergine di oliva
- 200 g di polpa di papaya a dadini (1 cm)
- 2 cipollotti a rondelle
- 50 g di Feta sbriciolata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1650 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 Min
Riso integrale con bietole
1 Std. 15 Min
Zucca al curry
45min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1h 30min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 Min
Taccole speziate all'asiatica
30min
Sundal di ceci
6h 45min
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 Std. 40 Min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 min
Contorno di verza
35 Min