Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipolla bianca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di zucchine a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di seitan, a pezzi (1-2 cm)
- 30 g di daikon, a pezzi (1-2 cm)
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 320 g di pasta secca tipo caserecce di farro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di tofu a dadini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1531 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carbonara vegana
30min
Insalata di barbabietole, lattuga e carote (TM6)
Geen beoordelingen
Toast di semi di lino, miglio e fiocchi di latte
30min
Feta vegan in olio aromatico
1h 10min
Zucca con miglio, pesto di nocciole e broccoli (senza glutine)
1h 30min
Insalata di barbabietole e lenticchie
30min
Riso integrale al pesto di rucola
45 Min
Carbonara di seitan
40min
Polpettone di seitan
50min
Zuppa di quinoa (senza glutine)
55min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55min