Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipolla bianca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di zucchine a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di seitan, a pezzi (1-2 cm)
- 30 g di daikon, a pezzi (1-2 cm)
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 320 g di pasta secca tipo caserecce di farro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di tofu a dadini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1531 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di tempeh
30 min
Trofie al ragù di seitan, melanzane e noci
40min
Ragù alla soia (vegan)
40min
Insalata di carote e ravanelli all'orientale (TM6)
20min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min
Carbonara di seitan
40min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Noodle di soba con tofu
35min
Polpettone di seitan
50min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1h 20 phút
Pasta integrale con pesto di cavolo riccio e noci
20min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35min