Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 6 asparagi verdi a pezzi (1 cm)
- 5 fragole, pulite e a metà
- 170 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale - 80 g di pasta secca tipo conchiglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2243 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 20 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30min
Penne integrali con capperi e olive
30min
Tortiglioni piccanti risottati zucchine, gamberoni e curcuma
40min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1h 5min
Mezze maniche con tonno rosso e finocchi al profumo di arancia
50min
Penne seitan, mandorle e salvia
20min
Riso basmati, fave e piselli (TM6)
40min
Pasta risottata integrale con catalogna piccante e stracciatella
30min
Pasta con cavolo rosso e pistacchi (senza glutine)
50min
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45min