Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 6 asparagi verdi a pezzi (1 cm)
- 5 fragole, pulite e a metà
- 170 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale - 80 g di pasta secca tipo conchiglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2243 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 20 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tonno allo zenzero e melagrana
40 min
Risotto alla zucca e balsamico
30 min
Trofie integrali con crema di asparagi, menta e arachidi
40 min
Pasta di grano saraceno con crema di piselli e pecorino
30 min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40 min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40 min
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1 Std. 10 Min
Menù: Filetti di trota con verdure e riso; Gelato alla frutta (Bimby Friend)
1 godz.
Insalata di melone con salsa allo zenzero
30 min
Quattro cereali con salmone affumicato e limone
40 min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40 min
Grano saraceno, pomodori secchi e tonno
25 min