Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 6 asparagi verdi a pezzi (1 cm)
- 5 fragole, pulite e a metà
- 170 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale - 80 g di pasta secca tipo conchiglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2243 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 20 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto melone e speck
40 Min
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1 Std.
Insalata tiepida di farro, arancia, feta e sesamo nero
35 Min
Insalata di riso rosso
1 Std.
Riso rosso con gamberi, pinoli e zucchine
50 Min
Risotto mango e Parmigiano reggiano
40 Min
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50 Min
Sorbetto alle fragole, zenzero e semi di chia
10min
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40 Min
Insalata di riso nero con gamberi, pomodorini e mango
1sa 20 dk
Scorfano in crosta di zucchine alla menta
1sa 20 dk
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30min