Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 cuori di merluzzo
- 10 pomodorini in quarti
- 200 g di grano saraceno
- 200 g di fave fresche
- 1200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1599 kJ / 382.3 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 812.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Insalata di pollo, quinoa e verdure al vapore
45min
Salmone al vapore con piselli e riso
1h
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35 min
Salmone con cavolo cappuccio saporito e contorno di patate
45min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40min
Merluzzo con salsa di soia e zenzero con riso e contorno di verdure autunnali
40min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 godz. 20 min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 min
Salmone al cartoccio
35 min