Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 cuori di merluzzo
- 10 pomodorini in quarti
- 200 g di grano saraceno
- 200 g di fave fresche
- 1200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1599 kJ / 382.3 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 812.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Merluzzo con salsa di soia e zenzero con riso e contorno di verdure autunnali
40min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Salmone al vapore con piselli e riso
1h
Vellutata di spinaci e topinambur, salmone alle erbe e limone, carote al timo
1h 30min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Ombrina al cartoccio con patate
45min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min