Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Gouda
- 70 g di porro a rondelle
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di peperoncino rosso, a fettine (1cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperone rosso, a cubetti (1cm)
- 200 g di prosciutto cotto a cubetti
- 250 g di broccoli, a fette (1cm)
-
750
g di ricotta
of 750 g di Quark (formaggio cremoso) - 3 uova
- 2 g di gomma xantana
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2073 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1494.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.
Polpettone spinaci e pancetta
1 Std. 30 Min
Gattò di patate e spinaci
2 Std.
Purè di patate e carote al rosmarino
45min
Cheesecake al cioccolato al Varoma
1h
Brownies (senza glutine)
35 min
Zavata carsolina
5 godz.
Cannelloni alla zucca e provola
1 godz. 50 min
Polpette di riso rosse
40 min
Crepes rosa con hummus di ceci
35 min
Lasagna autunnale
2 Std.
Frittelle di patate aromatiche
45min