Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di pancetta tesa di maiale a fette
- 400 g di fettine di petto di pollo (4 fette)
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 200 g di scamorza affumicata a pezzi rettangolari (circa 1x2 cm)
- 500 g di acqua
- 250 g di orzo perlato (cottura 10 minuti)
- 300 - 400 g di spinaci freschi
- 1 pizzico di sale
- succo di limone, a piacere
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 70 g di pomodorini secchi sott'olio a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3513.3 kJ / 839.8 kcal
- Eiwitten
- 58.6 g
- Koolhydraten
- 56.1 g
- Vetten
- 43.8 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 1179.7 mg
Alternatieve recepten
Ceci al pomodoro
40min
Orzo con pollo al miele con pesto
45min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40min
Cous cous con Feta e melanzane
30min
Salmone al pesto di pomodori rossi
30min
Sformato di verdure e formaggio
45min
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2h 30 min
Rainbow Bowl
1h 10min
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2h
Spritz con bruschette al Gorgonzola e sedano
30min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min