Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spigola sottovuoto
- 1700 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 2 filetti di spigola (branzino), senza pelle e puliti (140 g l'uno)
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
½
limone, solo la scorza (senza la parte bianca)
of ½ arancia, solo la scorza (senza la parte bianca) - 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Crema di avocado e pomodorini
- 200 g di polpa di avocado matura a pezzi
- 150 g di pomodorini a pezzi
- 40 g di succo di lime, spremuto fresco
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1890.5 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 35.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1184.1 mg
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2 Std. 50 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20 min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20 min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h