Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 800 g di cimette di cavolfiore
- 2 uova
- acqua q.b. fino alla tacca indicante 1 l
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di burro a tocchetti + q.b.
- 3 acciughe sott'olio, sgocciolate
- 20 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 924.8 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 270 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolfiore gratinato al formaggio
35 Min
Involtini di verza capunet agrodolci
35 Min
Plumcake mediterraneo formaggio e verdure
50 Min
Schiacciata di zucchine con salsa allo yogurt
40 Min
Menù: Zucchine ripiene con contorno di patate; Treccia multicerali; Gelo d’uva (Bimby Friend)
1 Std. 30 Min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Menù: Spezzatino di manzo con cavolfiore; torta al limone (senza glutine) (Bimby Friend)
2 Std.
Sformatini di verza e mortadella
1 Std. 30 Min
Frittelle di cavoli e Emmental
35 Min
Pasticcio di Biltong, funghi e feta
1 Std. 10 Min
Gattò di zucca e patate
1 Std. 40 Min
Broccoli stufati
40 Min