Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelare le patate
- 600 g di patate novelle (media dimensione, vedere consigli)
- 600 g di acqua
Pesto di aneto
- 50 g di cipolla rossa, a metà
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 50 g di pinoli
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 25 - 30 g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di capperi sott'aceto
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 150 g di yogurt greco
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Insalata di patate novelle e asparagi
- 5 uova
- 1300 g di acqua
- 400 g di asparagi verdi spuntati, a metà o in 3
- 150 g di cetriolo, a fette (2 mm)
- pinoli, tostati q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2209.2 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 32.8 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 595.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 Min
Insalata di finocchio, sedano e mela
15min
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15min
Pasta fredda alla norma
30 Min
Spaghetti di pere con crema al cioccolato
30 Min
Timballo di melanzane, pomodori e caprino (TM6)
40 Min
Insalata greca con pollo marinato al vapore (TM6)
1 Std. 10 Min
Plumcake alle carote al Varoma
2 Std.
Freekeh con melagrana, noci e primo sale
40 Min
Baccalà alla Vizcaina (baccalà basco)
Geen beoordelingen
Crostata salata alle mandorle con zucchine
1h 30min
Spaghetti di patatine fritte con salsa all'aglio
45 Min