Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 80 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di aceto di vino
- 15 g di Marsala
Uova
- 6 uova, medie (circa 60 g) bianche, fredde di frigorifero
- acqua, per riempire fino a 1 l
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 726.2 kJ / 173.5 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 85 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
10 godz. 30 min
Avocado ripieno e insalata di pomodori
30 min
Polpette alla rucola
40 min
Pop corn di patate
1 godz. 30 min
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50 min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35 min
Pesto di lattuga
15 min
Cocktail analcolico natalizio
10 Min
Medaglioni di broccoli e patate
1 godz. 30 min
Zuppa di lenticchie e funghi
45 min
Tortilla di patate al vapore
45 min
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1 godz.