Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pinoli
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 60 - 90 g di foglie di carote a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di olio extravergine di oliva
- ¾ di cucchiaino di sale + q.b.
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 700 g di acqua
- 800 g di carote, multicolore, tagliate in tagliatelle (vedere consigli)
- 250 g di pomodorini a metà
- Parmigiano Reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1873 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 644 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50min
Fonduta di zucca con gamberi insaporiti
1h
Verdure insaporite con salsa ai broccoli (TM6)
30min
Insalata di cetriolo alla tailandese (TM6)
15min
Verdure insaporite con salsa ai broccoli
30min
Remoulade di sedano rapa
10 Min
Involtini di melanzane (vegan)
15 Std.
Gnocchi di patate (senza uova)
1 Std. 40 Min
Menù: Polpette vegetariane con contorno di patate insaporite e crema zucca e cioccolato (Bimby Friend)
45min
Verdure insaporite alla vietnamita con riso jasmine
40 min
Dado vegetale con ritagli di verdura
40 min
Cavolfiore gratinato al formaggio
35 min