![Torrette di riso nero Torrette di riso nero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/81d97fdcf29b5d12f9c743212c28b0ff/Derivates/4d9b04bd1ee65af0279c9cff2e8cb39c14b4a019.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di mandorle pelate
- 1350 g di acqua
- 5 g di sale + q.b.
- 140 g di riso Venere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 40 g di pomodori datterino gialli, a metà
- 6 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 200 g di ricotta fresca, ben scolata
- 150 g di polpa di avocado a tocchetti
-
70
g di olive nere denocciolate e tritate
of 70 g di olive taggiasche denocciolate e tritate - fiori edibili, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1790.3 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 29.2 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 54.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mandorle pelate (TM6)
5 分钟
Pesto di rucola e avocado
15min
Riso nero vegetariano
35min
Black burger
5h
Pasta di grano saraceno con crema di piselli e pecorino
30min
Frittelle di quinoa e cime di rapa
1h 30min
Infuso freddo vaniglia e mirtilli
3 Std.
Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle
40 分钟
Pasta al pesto di fagiolini
30min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30min
Riso rosso con gamberi, pinoli e zucchine
50min
Mousse proteica con coulis ai frutti di bosco
30min