Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di farina tipo 00 + q.b.
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
Condimento
- 40 g di noci sgusciate
- 100 g di cicoria, i gambi puliti
- 200 g di pere pulite e tagliate a metà nel senso della lunghezza
-
100
g di panna acida (30% di grassi)
of 100 g di ricotta fresca - 2 - 3 pizzichi di sale, a piacere
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 100 g di Gorgonzola dolce, a pezzi
- 15 g di rucola
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1970.3 kJ / 470.9 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 696.4 mg
Alternatieve recepten
Torta salata radicchio e salsiccia
1 Std. 15 Min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1 Std.
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 Std. 30 Min
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40 Min
Crostata salata multicolore
1 Std.
Sandwich di panettone con vitello tonnato
Geen beoordelingen
Crostata salata multicolore
1 Std.
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 Std. 40 Min
Millefoglie di patate, Parmigiano Reggiano e timo
55min
Orzo con pollo al miele con pesto
45 Min
Focaccine ricotta e uva
40 Min
Insalata di finocchi e arance
10 Min