Compatibele versies
Fagottini di sfoglia con indivia all'aceto balsamico e gorgonzola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro + q.b.
- 10 g di olio di semi di girasole
- 500 g di indivia belga, a pezzi
- 20 g di aceto balsamico bianco
- 10 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
Pasta sfoglia veloce
- 2 dosi di pasta sfoglia (vedere consigli)
- 120 g di Gorgonzola, a pezzi (20 g l'uno)
- 1 uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2815 kJ / 678 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 32.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 591.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes radicchio e Taleggio
2h
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Involtini di pasta fillo con melanzane, ricotta e olive
1h
Crostata di pere e noci
1h 30min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1h 30min
Quiche radicchio e speck
2h 30min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1h 10min
Frittata di agretti
1h
Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda
1h 15min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1h
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min