Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di patate pelate (peso netto)
- 500 g di acqua
- 2 pomodori secchi sott'olio
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- 1 peperoncino secco dolce o piccante, a piacere
- 1 spicchio di aglio
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pomodorini ciliegia o datterini, a metà
- 120 g di polpo precotto, carpaccio (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1494.8 kJ / 357.3 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 31.4 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 66.8 mg
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Cestini di pane con asparagi e crema al Parmigiano Reggiano
2h
Arrosto di vitello con asparagi confit
2h
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1 Std. 15 Min
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Filetto di manzo con peperonata
40min
Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico
1 godz. 35 min
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1h
Antipasto misto di mare con grissini
3 godz. 30 min
Asparagi fritti con salsa olandese
1h
Uova barzotte su pan brioche con salmone affumicato
5 Std. 30 Min
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3 godz. 30 min