Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di patate pelate (peso netto)
- 500 g di acqua
- 2 pomodori secchi sott'olio
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- 1 peperoncino secco dolce o piccante, a piacere
- 1 spicchio di aglio
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pomodorini ciliegia o datterini, a metà
- 120 g di polpo precotto, carpaccio (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1494.8 kJ / 357.3 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 31.4 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 66.8 mg
Alternatieve recepten
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Grissini Rubatà
2sa 30 dk
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 godz. 30 min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1h
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45 min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2sa 30 dk
Farro con gamberi e agrumi
50 min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2 godz.
Burger di pesce con salsa aromatica al cetriolo
20 min
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby® (TM6)
1h
Zuppa marchigiana di legumi e salsiccia
45 min
Lingue croccanti
45 min