Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di Parmigiano Reggiano
- 250 g di ricotta di pecora
- 1 uovo
- 15 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 scalogno a metà
- 30 g di prosciutto cotto a listarelle
- 2 cucchiaini di semi di sesamo
Crema al caprino e verza
- 100 g di caprino morbido
- 50 g di panna (30-40% di grassi)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di verza a listarelle
- 1 cucchiaio di aceto di lamponi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 953.2 kJ / 227.8 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 670.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1sa 20 dk
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Flan di zucchine e mozzarella
50min
Crepês asparagi e salsiccia
1 Std. 50 Min
Quiche alle cipolle
1h 30min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40 dk
Burger di cavolo nero
45 Min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 dk
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Sformatini di patate con cuore filante
40 dk