Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di Parmigiano Reggiano
- 250 g di ricotta di pecora
- 1 uovo
- 15 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 scalogno a metà
- 30 g di prosciutto cotto a listarelle
- 2 cucchiaini di semi di sesamo
Crema al caprino e verza
- 100 g di caprino morbido
- 50 g di panna (30-40% di grassi)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di verza a listarelle
- 1 cucchiaio di aceto di lamponi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 953.2 kJ / 227.8 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 670.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Rotolo ai piselli
50min
Medaglioni di broccoli e patate
1 Std. 30 Min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 min
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Frittelle di agretti
2h
Torta salata radicchio e robiola
2h 30 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1 Std. 30 Min
Polpettone mortadella e pistacchio
50min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 godz. 15 min