Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
TM6

Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)

3.7 (23 beoordelingen)

Ingrediënten

Cottura dei finocchi a vapore

  • 4 finocchi
  • 250 g di acqua

Besciamella al curry (vegan)

  • 50 g di farina
  • 30 g di olio di cocco
    of 30 g di olio di riso
  • 700 g di bevanda a base di cocco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 cucchiaino raso di curry in polvere

Terminare la preparazione

  • 40 g di mandorle a lamelle
  • foglioline di prezzemolo q.b.
  • 1 lime, la scorza tritata

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
858 kJ / 205 kcal
Eiwitten
4.8 g
Koolhydraten
9.3 g
Vetten
16.7 g
Verzadigd vet
0 g
Vezels
4.8 g
Natrium
178 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten