Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di funghi champignon a fette (0.5 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 250 g di Taleggio a tocchetti
- 4 uova
- 100 g di ricotta fresca, ben scolata
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1138.1 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 353.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche ai funghi e Fontina
1sa 30 dk
Torta salata champignon e provola
1 godz. 5 min
Quiche radicchio e bietole
1sa 15 dk
Torta salata asparagi e provola
1sa 30 dk
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1sa 30 dk
Torta salata ai 4 formaggi
1h
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1h
Quiche radicchio e speck
2sa 30 dk
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Quiche di spinaci e speck
2sa
Quiche porri e prosciutto
1sa 45 dk
Torta salata radicchio e robiola
2sa 30 dk