Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olive verdi denocciolate
- 20 g di foglie di basilico fresche, lavate
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 600 g di fettine di petto di pollo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 500 g di acqua
- 100 g di insalata valeriana o altra insalata a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 988.2 kJ / 236.2 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15 min
Bocconcini di tacchino in salsa di funghi
40 min
Caesar salad con salmone e radicchio
35 min
Couscous vegetariano
30 min
Spada alle erbe con olive
40 min
Insalata di manzo con vinaigrette
40 min
Insalata di tacchino al limone e noci in vasetto
40 min
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1h 20min
Straccetti di pollo con erbe e pinoli
25 min
Bocconcini di pollo al curry con patate e verdure
1h 5 min
Insalata di salmone e gamberi rossi con pesto di basilico
1h
Farro al pesto e fagiolini
30 min