Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olive verdi denocciolate
- 20 g di foglie di basilico fresche, lavate
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 600 g di fettine di petto di pollo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 500 g di acqua
- 100 g di insalata valeriana o altra insalata a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 988.2 kJ / 236.2 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Straccetti di pollo con erbe e pinoli
25min
Bocconcini di tacchino in salsa di funghi
40min
Straccetti di manzo con contorno di caponata
45min
Salmone insaporito
15min
Insalata di straccetti di manzo e rucola
20 min
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25min
Caesar salad con salmone e radicchio
35min
Manzo ai carciofi e olive a Cottura Lenta
2u.
Insalata di pomodorini e pesche con crema di burrata e acciughe
10min
Gamberi al balsamico
30min
Roastbeef in salsa verde
40min
Insalata di gamberi con verdure croccanti
40min