Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di melanzane a dadini (2x3 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di scalogno a pezzi
- 1 pizzico di peperoncino secco piccante
- 200 g di passata di pomodoro
- 2 foglie di basilico fresche
- 530 g di acqua calda
- 280 g di orzo perlato (tempo di cottura 10 minuti)
- 1 cucchiaino sale + q.b.
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1120.5 kJ / 267.8 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 108.3 mg
Alternatieve recepten
Brisèe ratatouille
1 godz. 30 min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 dk
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40 min
Insalata di cereali con ratatouille di verdure e Feta marinata al lime e zenzero
1h
Insalata di orzo
40 min
Melanzane insaporite (200 g)
30 dk
Caserecce integrali con melanzane e Feta
40 min
Pasta di grano saraceno con crema di piselli e pecorino
30 dk
Quiche di spinaci e speck
2 godz.
Insalata di farro perlato alla greca
30 dk
Cottura del farro perlato
35 min
Couscous vegetariano
30 dk