Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesce
- 1600 g di scorfano in filetti (3 pezzi circa)
- 300 g di pomodorini a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi pepe macinato
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di succo di limone
Riso
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di carota, tagliato a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di foglie di prezzemolo fresco
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di cipolla in quarti
- 300 g di riso basmati
- 1 cucchiaino di sale
- 580 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2442 kJ / 584 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1171 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 min
Orata al sale
40 min
Patate e fagiolini al pesto (TM6)
35 min
Salmone con cavolo cappuccio saporito e contorno di patate
45 min
Involtini di sogliola con verdure all'orientale
50 min
Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto
1 godz.
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1 godz.
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Pasticcio di pesce e patate
1 Std. 10 Min
Uova barzotte su pan brioche con salmone affumicato
5h 30min