Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 gambi di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cipolla, a metà
- 40 g di burro
- 450 g di patate a pasta gialla, pelate e a cubetti (2 cm)
- 450 g di carote, pelate e a rondelle (5 mm)
- 100 g di acqua
- 50 g di panna da cucina
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 salsicce di maiale tipo bratwurst
- 1 cucchiaino di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiai di crema di rafano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1481.8 kJ / 354.2 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 613.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Salmone con salsa ai porri e piselli
25 min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 min
Crema ai pomodori arrostiti
1h 30min
Patate speziate
30 min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min
Insalata veloce con verdure crude
15 Min
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 min
Riso in cagnone
45 Min
Torta salata funghi e patate
1h 30min