Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orata eviscerata e pulita (circa 500 g), pulita (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di zenzero, radice fresca, a fette (2 mm)
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco, i semini
- 3 spicchi di aglio
- 2 scalogni, a metà
- 20 g di foglie di prezzemolo fresco
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2103.2 kJ / 502.7 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 42.4 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 40.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamberi e calamari speziati
20 min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1 godz.
Salmone marinato
2 godz. 30 min
Insalata di pollo e avocado
30 Min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1 godz. 40 min
Gamberoni in guazzetto
40 min
Asparagi fritti con salsa olandese
1 godz.
Sautè di cozze e vongole
40 min
Farro con gamberi e agrumi
50 Min
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle
45 Min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 Min
Insalata di polpo e patate
2hod.