Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orata eviscerata e pulita (circa 500 g), pulita (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di zenzero, radice fresca, a fette (2 mm)
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco, i semini
- 3 spicchi di aglio
- 2 scalogni, a metà
- 20 g di foglie di prezzemolo fresco
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2103.2 kJ / 502.7 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 42.4 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 40.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 dk
Nasello al vapore con riso e verdure
30 dk
Orzo con pollo al miele con pesto
45 dk
Pici all'etrusca
1 Std. 45 Min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 dk
Gazpacho ai 3 pomodori
20 dk
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1 Std. 15 Min
Fregola con le arselle
45 dk
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35min
Cous cous di mare freddo
1h 30min
Cappone agli agrumi con purè di carote
2 Std. 30 Min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 dk