Compatibele versies
Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 150 g di asparagi, puliti
-
200
g di code di gambero fresche, pulite
of 200 g di code di mazzancolle fresche, pulite - 4 uova, fredde di frigorifero
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 200 g di insalata valeriana
- glassa di aceto balsamico, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1134.3 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 417.6 mg
Alternatieve recepten
Insalata di cereali con carote al curry, tonno e ceci
40 Min
Insalata di farro vegetariana
1 Std. 30 Min
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35 Min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Insalata di farro perlato alla greca
30 Min
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45 dk
Bruschette integrali con asparagi, uova e Parmigiano Reggiano
1 Std.
Insalata nizzarda
30 Min
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1 Std. 30 Min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 Min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 Min
Farro al pesto e fagiolini
30 Min