Compatibele versies
Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 150 g di asparagi, puliti
-
200
g di code di gambero fresche, pulite
of 200 g di code di mazzancolle fresche, pulite - 4 uova, fredde di frigorifero
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 200 g di insalata valeriana
- glassa di aceto balsamico, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1134.3 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 417.6 mg
Alternatieve recepten
Bruschette integrali con asparagi, uova e Parmigiano Reggiano
1 Std.
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 min
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo (TM6)
30 Min
Insalata Feta, ciliegie e gremolada alle mandorle
10 min
Uova barzotte su pan brioche con salmone affumicato
5 Std. 30 Min
Miglio alla curcuma e mazzancolle (Modalità Cuoci riso)
30 Min
Uova, asparagi e salsa bernese (Bimby Friend)
35 Min
Contorno di agretti
40 Min
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40 Min
Insalata di fregula con verdure insaporite
1 Std. 10 Min
Frittata di agretti
1 Std.
Riso basmati con straccetti di manzo, rucola e pomodorini
40 Min