Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a metà
- 20 g di burro
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di asparagi, a pezzi (5-6 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (1 cm x 3-4 cm), tamponati con carta assorbente
- 1 - 2 pizzichi di sale
- semi di sesamo, tostati, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 984 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 53.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Salmone con salsa ai porri e piselli
25min
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1h
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1h
Vincisgrassi
2h 30min
Petto di tacchino, insalata di verdure e maionese al chimichurri
25h
Insalata di pasta fredda con trota e verdure
45min
Uova alla triestina
30min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Uova occhio di bue con contorno di verdure
30min
Scaloppine di pollo al limone
40min