Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a metà
- 20 g di burro
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di asparagi, a pezzi (5-6 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (1 cm x 3-4 cm), tamponati con carta assorbente
- 1 - 2 pizzichi di sale
- semi di sesamo, tostati, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 984 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 53.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scaloppine di pollo al limone
40min
Riso basmati con gamberi speziati e verdure
40min
Broccoli e zucchine al vapore
30min
Uova occhio di bue con contorno di verdure
30min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Salmone marinato
2j 30 menit
Linguine allo sgombro
30min
Sandwich arcobaleno
40min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30min
Barchette feta e bietole
2h
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1hod. 30min
Minestra di orzo e funghi
1h