Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di mandorle pelate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 200 g di scarola, le foglie lavate e asciugate, a pezzi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 5717 kJ / 1366 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 132.3 g
- Verzadigd vet
- 24.4 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 1943.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1sa 30 dk
Pasta integrale con pesto di cavolo riccio e noci
20 dk
Crema pasticcera allo sciroppo d'acero
20 dk
Pesto di lattuga
15 min
Plumcake fave e finocchietto selvatico
2sa
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Menù: Crema di ravanelli e quiche di foglie di ravanello (Bimby Friend)
1sa 15 dk
Cocottine di fave
40min
Pasta con pesto di carciofi
30 dk
Pasta al pesto di cavolo nero
40min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35min