Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di mandorle pelate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 200 g di scarola, le foglie lavate e asciugate, a pezzi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 5717 kJ / 1366 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 132.3 g
- Verzadigd vet
- 24.4 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 1943.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con pesto di carciofi
30 min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate con zucchine
20 min
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45 min
Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)
3 Std.
Menù: Spaghetti cavolo viola e nocciole; salmone e gamberi in vasocottura con patate; sbrisolona
1 Std.
Crostata salata alla bieta rossa (senza lattosio)
1 Std.
Pesto di lattuga
15 Min
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35 Min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 Std.
Cannelloni alla zucca e provola
1h 50min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40 Min