Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di mandorle pelate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 200 g di scarola, le foglie lavate e asciugate, a pezzi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 5717 kJ / 1366 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 132.3 g
- Verzadigd vet
- 24.4 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 1943.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di zucca
1 Std. 30 Min
Lasagne zucca e salsiccia
2h
Pesto di melanzane
10 Min
Pesto di zucchine e basilico
20 Min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1 Std.
Pesto di lattuga
15 Min
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1h 5min
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35 Min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Gattò di zucca e patate
1 Std. 40 Min