Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 - 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di vino bianco
- 3 pizzichi di sale
- 500 di acqua
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, a piacere
- 200 g di calamari ad anelli
- 120 g di pane toscano raffermo, a tocchetti
- 200 g di gamberetti sgusciati e puliti
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolate e tritate
- 5 g di capperi sott'aceto, sgocciolati e tritati
- 40 g di cipolla rossa di Tropea, a fette sottili
- 180 g di pomodori datterino, in quarti
- 3 - 4 foglie di basilico fresco, spezzate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2301 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 min
Calamari alla napoletana
40 min
Manzo Tri-Tip speziato con crema di spinaci
3h
Cous cous con moscardini e olive
1 godz.
Farro con gamberi e agrumi
50 min
Calamari cipolle e patate
50 min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1 godz.
Penne al ragù di polpo
1 godz.
Polpo alla Luciana
1 Std. 30 Min
Insalata di gamberi alla siciliana
40 min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Insalata di polpo e patate
2 Std.