Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 120 g di olio di oliva
- 400 g di patate novelle
- 4 uova
-
220
g di foglie di cavolo verza
of 220 g di cime di rapa - 1000 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi
- 400 g di ceci bianchi in scatola, scolati
- 3 spicchi di aglio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1680 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 43.7 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 min
Pesce al vapore; lenticchie speziate; salsa ai peperoni (Bimby Friend)
40 Min
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25 Min
Salmone al pesto con fagiolini e riso al vapore
45 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40 Min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1 Std.
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min
Patate e zucca al vapore
25 Min
Fagiolini e taccole al vapore
40 Min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 Min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1 Std.