Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bieta
- 1200 g di acqua
- 200 g di carote a cubetti (2 cm)
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (1 cm)
- 100 g di peperone rosso a cubetti (2 cm)
- 100 g di peperone giallo a cubetti (2 cm)
- 200 g di bulbi di finocchio a fette
- 150 g di porro a rondelle
- 250 g di zucchine a cubetti (2 cm)
- 10 g di sale
- 500 g di pasta secca tipo mezze penne
- sale q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- erbe aromatiche a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1222 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 6.1 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdure al vapore con salsa al curry
1j 10 menit
Riso basmati con zucchine, pepe e coriandolo
35 Min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 Min
Insalata di riso e verdure
30min
Fagiolini in gremolada
30min
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25min
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
4h
Tiella di verdure a vapore
1h 20min
Insalata con pollo al vapore, kiwi, Feta e cavolo riccio
35 Min
Torta di spinaci e carote al vapore
1 Std. 5 Min
Insalata riso e agrumi
30min