Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bieta
- 1200 g di acqua
- 200 g di carote a cubetti (2 cm)
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (1 cm)
- 100 g di peperone rosso a cubetti (2 cm)
- 100 g di peperone giallo a cubetti (2 cm)
- 200 g di bulbi di finocchio a fette
- 150 g di porro a rondelle
- 250 g di zucchine a cubetti (2 cm)
- 10 g di sale
- 500 g di pasta secca tipo mezze penne
- sale q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- erbe aromatiche a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1222 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 6.1 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce al vapore; lenticchie speziate; salsa ai peperoni (Bimby Friend)
40min
Riso con pollo e menta (Com gà rau thom)
1sa 30 dk
Pasta fredda alle verdure
1h
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25min
Tiella di verdure a vapore
1 Std. 20 Min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1h
Verdurine in insalata con formaggio di capra
35min
Salmone al pesto con fagiolini e riso al vapore
45 dk
Paella di pesce con bulgur
1h
Riso basmati, fave e piselli (TM6)
40min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 godz. 10 min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min